Google Glass en de Heilige Geest

  • 0

Google Glass en de Heilige Geest

Category : Geloofsopbouw

Google-GlassKen je Google Glass? Eind dit jaar verschijnt er een bril op de markt, die wel héél bijzonder is. Zo’n bril heet: Google Glass. In de bril zit een kleine computer die allerlei gegevens weet. Die gegevens worden op het glas van de brildrager weergegeven.

Stel je voor; je loopt met je Glass-bril  door de straat. Even verderop is een bushalte en je kijkt er naar. Dan zie je op dat moment voor je ogen de tijd waarop de eerstvolgende bus vertrekt. Of je kijkt naar het kerkgebouw: je ziet de tijd waarop eerstvolgende kerkdienst begint. Zo voegt zo’n bril dus een laag toe aan de werkelijkheid van iedere dag. Speciaal voor jou!

Zo is het met de Heilige Geest van God ook. Hij is onze persoonlijke Gids, en Hij geeft ons voortdurend informatie door over God en Christus. Hij maakt ons er steeds opmerkzaam op, wie God is. In je dagelijks leven ga je meer en meer Gods liefde en licht zien! De werkelijkheid zie je met nieuwe ogen: je meer ziet dan je ooit dacht! Dát is wat de Geest wil doen: ons ons leven laten bezien in het Licht van Gods Koninkrijk.


About Author

ds. Arjan Berensen

Predikant van de Witte Kerk in Nieuw-Vennep, onderdeel van de Protestantse Kerk in Nederland. Meer info of contact

Leave a Reply

AlphaOmega Captcha Classica  –  Enter Security Code
     
 

Website Protected by Spam Master


Predikant in de praktijk